U wilt toch ook de best mogelijke start voor uw paard? Dan bent u Bij Dutch VIP Horses aan het juiste adres!

Zadelmak maken

Binnen ons team is Hilde Simon verantwoordelijk voor het zadelmak maken zowel onze eigen paarden als de paarden van klanten. Zij doet dit op zeer geduldige en vakkundige wijze. Vaak bereikt ze met haar geduld en doorzettingvermogen binnen korte tijd al verbluffende resultaten. Het is bij ons eerder regel dan uitzondering dat de paarden al na 1 maand geheel in vertrouwen te rijden zijn en zelfs al een sprongetje onder het zadel kunnen maken! Ook verzorgt Hilde vaak de begeleiding van de eigenaar als hij of zij het rijden van zijn of haar paard zelf wil gaan doen. Indien het de wens is van de eigenaar om het paard verder in de sport op te leiden word gekeken wie daarvoor binnen ons team de meest geschikte persoon is. Vaak is het dan zo dat Hilde de eerste wedstrijden doet en dat de paarden met iets meer ervaring dan doorstromen naar Jan. Uiteraard is er in overleg met de klant veel mogelijk!

Wedstrijdsport

Dutch VIP Horses biedt de mogelijkheid uw paard te trainen tot elk gewenst niveau. Jan heeft zich gespecialiseerd in het rijden van de wedstrijdpaarden tot en met 1.60 niveau. In combinatie met Hilde, zorgt dit er voor dat we in staat zijn om uw paard, vanaf het allereerste begin, een gedegen opleiding te geven. Wij werken op een rustige, paard vriendelijke wijze. Elk paard is anders, daar passen wij de training op aan. Door de jarenlange ervaring die Jan heeft opgedaan, is hij in staat uw paard goed voorbereid en met veel vertrouwen door de wedstrijdpiste te laten springen.

Op onze locatie in Stevensbeek beschikken we over een grote springpiste met eb en vloed bodem, een binnenbak, een stapmolen, longeercircel en meerdere paddocks en weides. Een plek waar we uw paard optimaal kunnen trainen!

Wij vinden het belangrijk om u, als eigenaar, te betrekken in het trainingsproces. U bent altijd welkom om trainingen bij te wonen en wij houden u op de hoogte waar en wanneer uw paard op wedstrijd uitgebracht wordt.

Keuringen/Aanlegtesten/Predicaten

Heeft u een merrie waar u graag het sportpredicaat bij zou willen hebben? Of juist een jong paard dat u een aanlegtest zou willen laten lopen? Dutch VIP Horses helpt u graag! Wij maken uw paard op professionele wijze klaar voor het desgewenste evenement.
Wilt u meer informatie? Kom vrijblijvend langs om kennis te maken!

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch