Dutch VIP Horses is een jong, ambitieus bedrijf dat zich richt op het trainen en verkopen van (voornamelijk) springpaarden. Wij bieden het volledige traject aan. Van de basis, het zadelmak maken en de eerste wedstrijden, tot de internationale sport en uiteindelijke verkoop. Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een paard, uw paard in training wil zetten en/of uw paard voor verkoop aan wil bieden.

Jan Conijn

Jan Conijn

Mede-eigenaar

Jan, medeoprichter van Dutch VIP Horses, is al jaren actief in de (inter-)nationale wedstrijdsport. Nog altijd is paardrijden Jan zijn grootste passie. Dagelijks traint hij met veel plezier zowel eigen paarden als paarden van eigenaren. Met zijn gedrevenheid en passie voor de sport, brengt hij de paarden naar het hoogste niveau. Door zijn ervaring is hij in staat om ieder paard een passende training te bieden. Met veel rust en geduld leidt hij de paarden op en dat is terug te zien in de ring. Naast zelf rijden, haalt hij ook veel voldoening uit het opleiden en begeleiden van zijn leerlingen. Wilt u uw paard uit laten brengen in de wedstrijdsport of te koop aanbieden? Jan staat u graag te woord! U vind zijn telefoonnummer bij ‘Contact’.

Hilde Simon

Hilde Simon

Mede-eigenaar

Hilde is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op stal. Zij doet het stalmanagement, ze maakt paarden zadelmak, ze verzorgt de training voor de jonge paarden en ondersteunt de training van de wedstrijdpaarden. Hilde is het aanspreekpunt voor klanten, stagiaires en het overige personeel. Door Hilde haar jarenlange ervaring in het werken met jonge sportpaarden, is zij in staat om (jonge) paarden de best mogelijke start te geven op weg naar een succesvolle carrière. Wilt u uw paard zadelmak laten maken? Hilde staat u graag te woord! U vind haar telefoonnummer bij ‘Contact’.

Kasra

Kasra

Kasra is gespecialiseerd in de handel in en naar het Midden-Oosten.  Mede door zijn uitbereide netwerk, beschikken we over een wereldwijde afzetmarkt.  Zo beschikt Kasra over goede contacten in Iran, Singapore, China, Azerbeidzjan, Canada en Amerika. Als commerciële drijvende kracht is hij altijd bezig met de expansie van ons internationale netwerk. Het wereldwijd verbinden van mensen is hem op het lijf geschreven. Als er ergens ter wereld een klant rondloopt voor een paard, dan weet Kasra hem te vinden.

Jindong Yang

Jindong Yang

Jindong is verantwoordelijk voor Dutch VIP Horses China. Door Jindong zijn sterke netwerk binnen de Chinese markt, weet hij altijd de juiste klant te vinden bij elk paard. Zijn commerciële en marketingtechnische vaardigheden maken van Dutch VIP Horses een sterk merk. Doordat Dutch VIP Horses zich lokaal laat vertegenwoordigen door lokale partners, genieten wij een groot vertrouwen bij onze klanten in alle delen van de wereld. Deze werkwijze is in landen zoals China onontbeerlijk. Jindong speelt hierin (binnen de Chinese markt) een sleutelrol.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch